Default

Aansprakelijkheid

Schade die je aan een ander toebrengt en waarvoor jij verantwoordelijk bent, wordt vergoed als je een particuliere aansprakelijkheidsverzekering hebt. Die aansprakelijkheid geldt voor schade die je zelf aan een ander toebrengt, maar ook als die door jouw kinderen of huisdier wordt veroorzaakt. Als het gaat om letselschade, dan lopen de kosten al snel op. Jouw aansprakelijkheid moet dus goed verzekerd zijn. Uiteraard doe je dat bij ons met uitstekende voorwaarden en prima service.

De aansprakelijkheidsverzekering op maat
Een betaalbare aansprakelijkheidsverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar. Je kan jouw aansprakelijkheidsverzekering naar wens samenstellen met aanvullende dekkingen.

Verzekerd bedrag
Voor welk bedrag wil je de aansprakelijkheid verzekeren? Je hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden. Omdat het aansprakelijkheidsrecht vaak door rechterlijke uitspraken wordt bepaald, is een bedrag van minimaal € 1.000.000,- aan te raden.

Gezinssamenstelling
Woon je alleen of juist met een groot gezin? Je kan de aansprakelijkheidsverzekering helemaal op jouw persoonlijke situatie afstemmen.

Jaag je?
De aansprakelijkheid van mensen die jagen is bij wet geregeld. Jaag je? Dan kan je de aansprakelijkheidsverzekering daarop afstemmen.