Uw brommer of snorfiets goed verzekerd

Brom-/snorfiets

Verzeker jouw brom-/snorfiets tegen uitstekende voorwaarden. Naast de basisdekking kan je zelf aanvullende dekkingen kiezen, dus een betaalbare brom-/snorfietsverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar.

Veilig en schadevrij rijden wordt beloond! Hoe langer je schadevrij rijdt, hoe hoger de korting. Deze korting kan oplopen tot wel 80%!

Je kan jouw bromfietsverzekering naar wens samenstellen met de volgende dekkingen:

Wettelijke aansprakelijkheid

De basis van een brom-/snorfietsverzekering is de wettelijk verplichte WA-verzekering. Deze zorgt ervoor dat wanneer je aansprakelijk bent voor schade, die je aan een ander in het verkeer toebrengt, bent verzekerd. Die schrijven een verzekerd bedrag voor van € 1.120.000,-. Jouw aansprakelijkheid als  brom-/snorfietser voor schade toegebracht aan andere weggebruikers is dus prima verzekerd.

Casco

De schade die ontstaat aan jouw eigen brom-/snorfiets kan je prima verzekeren met een uitgebreide cascoverzekering. Heb je een wat oudere brom-/snorfiets dan is de beperkt cascoverzekering een voordelige keuze. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste dekking.

Ongevallenverzekering voor opzittenden

Door allerlei verkeersmaatregelen van de overheid neemt het aantal verkeersdoden gelukkig af en stabiliseert het aantal gewonden. Er gebeuren echter nog steeds veel verkeersongevallen. Met een ongevallenverzekering voor opzittenden zorg je ervoor dat er een uitkering wordt gedaan wanneer de opzittenden van jouw bromfiets onverhoopt bij een verkeersongeval gewond raken of overlijden. Je kan kiezen uit verschillende combinaties van vaste uitkeringen voor blijvende invaliditeit en voor overlijden. Met ons overleg je welke combinatie voor jou de beste keuze is.

Schadeverzekering voor opzittenden

Door allerlei verkeersmaatregelen van de overheid neemt het aantal verkeersdoden gelukkig af en stabiliseert het aantal gewonden. Er gebeuren echter nog steeds veel verkeersongevallen. Met een schadeverzekering voor opzittenden verzeker je de letselschade en de schade aan de spullen van de opzittenden die je met jouw brom-/snorfiets vervoerd onverhoopt bij een verkeersongeval betrokken raken. Met ons overleg je welke verzekerde som voor jou de beste keuze is.

Rechtsbijstand

Het weggebruik is een bron van juridische conflicten. Een rechtsbijstandsverzekering bewijst dus al snel zijn waarde. Een verhaalsrechtsbijstandverzekering geeft je juridische hulp bij het verhalen van verkeerschade en uitgebreide rechtsbijstandverzekering biedt daarnaast ook hulp bij juridische kwesties bij het gebruik of het bezit van een auto of motor. Ook hierbij geldt dat wij je graag helpen met het kiezen van een geschikte rechtsbijstandverzekering.

© 1999 - 2019 - Beljaars Verzekeringen & Hypotheken B.V.

Contact:
Tel.: 0168-323399
Email: info@beljaarsverzekeringen.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag
08.30 uur t/m 17.30 uur
Vrijdag 08.30 uur t/m 17.00 uur
Zaterdag
09.00 uur t/m 13.00 uur
(gesloten in augustus)

Bezoekadres:
Zuidhaven 15
4761 CR Zevenbergen

Postadres:
Postbus 177
4760 AD Zevenbergen