Uw auto of motor goed verzekerd

Personenauto/motor

Verzeker jouw auto of motor tegen uitstekende voorwaarden. Naast de basisdekking kan je zelf aanvullende dekkingen kiezen, dus een betaalbare auto-/motorverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar.

Veilig en schadevrij rijden wordt beloond! Hoe langer je schadevrij rijdt, hoe hoger de korting. Deze korting kan oplopen tot wel 80%! Je betaalt geen eigen risico als je de schade laat repareren bij een samenwerkend autoschadeherstelbedrijf bij jou in de buurt.

Je kan jouw auto-/motorverzekering naar wens samenstellen met verschillende dekkingen:

Wettelijke aansprakelijkheid

De basis van een auto-/motorverzekering is de wettelijk verplichte WA-verzekering. Deze zorgt ervoor dat wanneer je aansprakelijk bent voor schade, die je aan een ander in het verkeer toebrengt, bent verzekerd. Europese richtlijnen schrijven voor dat de aansprakelijkheid voor zaakschade (schade aan spullen) voor € 2.500.000,- verzekerd moet zijn en voor letselschade (schade aan mensen) € 5.600.000,-.

Casco

De schade die ontstaat aan jouw eigen auto of motor kan je prima verzekeren met een uitgebreide cascoverzekering. Heb je een wat oudere auto of motor dan is de beperkt cascoverzekering een voordelige keuze. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste dekking.

Bonusbeschermer

Als je de bonusbeschermer op jouw auto-/motorverzekering bijsluit, dan krijg je na een geclaimde schade in het volgende verzekeringsjaar dezelfde korting voor schadevrij rijden. Je kan de Bonusbeschermer één keer per jaar gebruiken.

Ongevallenverzekering voor in-/opzittenden

Door allerlei verkeersmaatregelen van de overheid neemt het aantal verkeersdoden gelukkig af en stabiliseert het aantal gewonden. Er gebeuren echter nog steeds veel verkeersongevallen. Met een ongevallenverzekering voor in-/opzittenden zorg je ervoor dat er een uitkering wordt gedaan wanneer de inzittenden die je met jouw auto vervoert of de opzittenden die op de motor zitten onverhoopt bij een verkeersongeval gewond raken of overlijden. Je kan kiezen uit verschillende combinaties van vaste uitkeringen voor blijvende invaliditeit en voor overlijden. Met ons overleg je welke combinatie voor jou de beste keuze is.

Schadeverzekering voor in-/opzittenden

Door allerlei verkeersmaatregelen van de overheid neemt het aantal verkeersdoden gelukkig af en stabiliseert het aantal gewonden. Er gebeuren echter nog steeds veel verkeersongevallen. Met een schadeverzekering voor in-/opzittenden verzeker je de letselschade en de schade aan de spullen van de inzittenden die je met jouw auto vervoert of de opzittenden van jouw motor wanneer die onverhoopt bij een verkeersongeval betrokken raken. Met ons overleg je welke verzekerde som voor jou de beste keuze is.

Rechtsbijstand

Het weggebruik is een bron van juridische conflicten. Een rechtsbijstandsverzekering bewijst dus al snel zijn waarde. Een verhaalsrechtsbijstandverzekering geeft je juridische hulp bij het verhalen van verkeerschade en uitgebreide rechtsbijstandverzekering biedt daarnaast ook hulp bij juridische kwesties bij het gebruik of het bezit van een auto of motor. Ook hierbij geldt dat wij je graag helpen met het kiezen van een geschikte rechtsbijstandverzekering.

Pechhulp

De pechhulpdekking zorgt ervoor dat je bij pech onderweg wordt geholpen en zo snel mogelijk weer mobiel bent. De pechhulpdekking kan je afsluiten voor Nederland of voor geheel Europa.


© 1999 - 2019 - Beljaars Verzekeringen & Hypotheken B.V.

Contact:
Tel.: 0168-323399
Email: info@beljaarsverzekeringen.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag
08.30 uur t/m 17.30 uur
Vrijdag 08.30 uur t/m 17.00 uur
Zaterdag
09.00 uur t/m 13.00 uur
(gesloten in augustus)

Bezoekadres:
Zuidhaven 15
4761 CR Zevenbergen

Postadres:
Postbus 177
4760 AD Zevenbergen