Uw inboedel goed verzekerd

Inboedel

Een huis wordt pas een thuis door alle spullen die je erin verzamelt. Hierdoor is het van groot belang dat je jouw spullen goed verzekerd. Uiteraard doe je dat bij ons met uitstekende voorwaarden en prima service.

De inboedelverzekering op maat

Een betaalbare inboedelverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar. Je kunt de inboedelverzekering naar wens uitbreiden met diverse aanvullende dekkingen. 

De aanvullende elektronicadekking

Met een inboedelverzekering verzeker je de spullen in jouw huis. Omdat je ook spullen meeneemt naar buiten, zoals mobiele elektronische apparaten, is het raadzaam deze zaken extra te verzekeren. De aanvullende elektronicadekking zorgt daarvoor en kan worden gekozen als aanvulling op jouw inboedelverzekering. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste dekking.

De aanvullende fietsverzekering

Je kan de inboedelverzekering uitbreiden met een aanvullende fietsverzekering. Die geeft een complete dekking bij schade of wanneer de fiets gestolen wordt.
Je kan jouw eigen fiets en die van de andere gezinsleden op deze manier prima verzekeren. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste dekking.