Bij ongelukken goed verzekerd

Ongevallen

Er zijn helaas veel voorbeelden te noemen van situaties waardoor je met een ongeval te maken kan krijgen. Thuis, op weg naar het werk, naar school en tijdens vrije tijd. Schade door een ongeval betekent schade aan jouw gezondheid en in het slechtste geval een overlijden. Naast emotionele schade betekent dit ook financiële schade. Voor het beperken van de financiële schade kan je een ongevallenverzekering afsluiten. Uiteraard doe je dat bij ons met uitstekende voorwaarden en prima service. 

De ongevallenverzekering op maat

Een betaalbare ongevallenverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar. Je kunt de ongevallenverzekering naar wens samenstellen.

Alleen voor jezelf of ook voor je gezin

Je kan zelf kiezen voor wie de ongevallenverzekering wordt afgesloten .

Combinaties

Je kan kiezen uit verschillende combinaties van ruime verzekerde bedragen voor blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval.

Tandarts

Ongevallen veroorzaken bij kinderen nogal eens schade aan het gebit. Bij kinderen in de groei moet die schade adequaat en snel hersteld worden. Bij de ongevallenverzekering kan daarom een aanvullende dekking worden gekozen die schade aan het gebit van jouw kind, als gevolg van een ongeval, vergoed.  

Dagvergoeding bij ziekenhuisopname

Als jij en/of jouw partner als gevolg van een ongeval in het ziekenhuis moeten worden opgenomen, dan zullen er in veel gevallen extra kosten worden gemaakt om het huishouden op een gewone manier door te laten gaan. Met deze aanvullende dekking verzeker je een daguitkering om tegemoet te komen in de kosten van gezinshulp.

De in- of opzittenden van een auto of motor

Wil je dat de inzittenden van jouw auto of de opzittenden van jouw motor ook verzekerd zijn tegen schade in geval van blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval, dan breidt je de ongevallenverzekering uit met de dekking in- en/of opzittenden.

© 1999 - 2019 - Beljaars Verzekeringen & Hypotheken B.V.

Contact:
Tel.: 0168-323399
Email: info@beljaarsverzekeringen.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag
08.30 uur t/m 17.30 uur
Vrijdag 08.30 uur t/m 17.00 uur
Zaterdag
09.00 uur t/m 13.00 uur
(gesloten in augustus)

Bezoekadres:
Zuidhaven 15
4761 CR Zevenbergen

Postadres:
Postbus 177
4760 AD Zevenbergen