Kamperen zonder zorgen

Kampeerauto

Jouw vakantieplezier met de camper bescherm je het beste met een goede camperverzekering. Schade aan de camper, diefstal van bagage, onverwacht in het ziekenhuis belanden zijn zaken die de vakantie goed kunnen verpesten en vaak veel geld kosten. De camper moet dus goed verzekerd zijn. En dat doe je bij ons met uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling.

De camperverzekering op maat

Een betaalbare camperverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar. Je kan de camperverzekering naar wens samenstellen met verschillende dekkingen.

Wettelijke aansprakelijkheid

De basis van een camperverzekering is de wettelijk verplichte WA-verzekering. Deze zorgt ervoor dat wanneer je aansprakelijk bent voor schade, die je aan een ander in het verkeer toebrengt, bent verzekerd. Europese richtlijnen schrijven voor dat de aansprakelijkheid voor zaakschade (schade aan spullen) voor € 2.500.000,- verzekerd moet zijn en voor letselschade (schade aan mensen) € 5.600.000,-.
Daarnaast kun je de camperverzekering uitbreiden met één of meer van de volgende aanvullende dekkingen:

Casco

De schade aan de camper kan je prima verzekeren met een uitgebreide cascoverzekering. Heb je een wat oudere camper, dan is de beperkt cascoverzekering een voordelige keuze.

Bonusbeschermer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Een langere ondertitel

Als je de bonusbeschermer op jouw camperverzekering bijsluit, dan krijg je na een geclaimde schade in het volgende verzekeringsjaar dezelfde korting voor schadevrij rijden. Je kan de bonusbeschermer één keer per jaar gebruiken.

Ongevallenverzekering voor inzittenden

Door allerlei verkeersmaatregelen van de overheid neemt het aantal verkeersdoden gelukkig af en stabiliseert het aantal gewonden. Er gebeuren echter nog steeds veel verkeersongevallen. Met een ongevallenverzekering voor inzittenden zorg je ervoor dat er een uitkering wordt gedaan wanneer de inzittenden die je met de camper vervoert of de bij een verkeersongeval gewond raken of overlijden. Je kan kiezen uit verschillende combinaties van vaste uitkeringen voor blijvende invaliditeit en voor overlijden. Met ons overleg je welke combinatie voor jou de beste keuze is.

Schadeverzekering voor inzittenden

Door allerlei verkeersmaatregelen van de overheid neemt het aantal verkeersdoden gelukkig af en stabiliseert het aantal gewonden. Er gebeuren echter nog steeds veel verkeersongevallen. Met een schadeverzekering voor inzittenden verzeker je de letselschade en de schade aan de spullen van de inzittenden die je met de camper vervoert onverhoopt bij een verkeersongeval betrokken raken. Met ons overleg je welke verzerde som voor jou de beste keuze is.

Rechtsbijstand

Het weggebruik is een bron van juridische conflicten. Een rechtsbijstandsverzekering bewijst dus al snel zijn waarde. Een verhaalsrechtsbijstandverzekering geeft je juridische hulp bij het verhalen van verkeerschade en uitgebreide rechtsbijstandverzekering biedt daarnaast ook hulp bij juridische kwesties bij het gebruik of het bezit van een auto of motor. Ook hierbij geldt dat wij je graag helpen met het kiezen van een geschikte rechtsbijstandverzekering.

Pechhulp

De pechhulpdekking zorgt ervoor dat je bij pech onderweg wordt geholpen en zo snel mogelijk weer mobiel bent. De pechhulpdekking kan je afsluiten voor Nederland of voor geheel Europa.

Inboedel

Je kan ervoor kiezen de inventaris van jouw camper mee te verzekeren.

© 1999 - 2019 - Beljaars Verzekeringen & Hypotheken B.V.

Contact:
Tel.: 0168-323399
Email: info@beljaarsverzekeringen.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag
08.30 uur t/m 17.30 uur
Vrijdag 08.30 uur t/m 17.00 uur
Zaterdag
09.00 uur t/m 13.00 uur
(gesloten in augustus)

Bezoekadres:
Zuidhaven 15
4761 CR Zevenbergen

Postadres:
Postbus 177
4760 AD Zevenbergen