Goed verzekerd op reis

Reis en annulering

Jouw vakantieplezier bescherm je het beste met een goede doorlopende reisverzekering. Diefstal van bagage, onverwacht in het ziekenhuis belanden en een ongeval zijn zaken die jouw vakantie goed kunnen verpesten en vaak veel geld kosten. Jouw vakantie of reis moet dus goed verzekerd zijn. Uiteraard doe je dat bij ons met uitstekende voorwaarden en prima service.

De doorlopende reisverzekering op maat

Een betaalbare doorlopende reisverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar. Je kan de doorlopende reisverzekering naar wens samenstellen met verschillende dekkingen.

Basisdekking

edereen die op reis gaat neemt spullen mee. Naast de basisdekking maakt de bagagedekking daarom standaard deel uit van een doorlopende reisverzekering.
Daarnaast kan je de doorlopende reisverzekering uitbreiden met één of meer van de volgende aanvullende dekkingen:

Ongevallen

Een ongeval tijdens jouw reis of vakantie kan zomaar gebeuren. Met de aanvullende ongevallenverzekering krijg je een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval tijdens de vakantie of reis.

Medische kosten

Beland je tijdens jouw vakantie in een buitenlands ziekenhuis, dan kan je te maken krijgen maken met onverwachte medische kosten. Met deze aanvullende verzekering worden deze kosten vergoed.

Annulering

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom jouw vakantie moet worden afgebroken of in het geheel niet door kan gaan. In veel gevallen biedt een annuleringsverzekering dan uitkomst. De annuleringsverzekering is op verschillende manieren af te sluiten, zodat die perfect past bij jouw persoonlijke situatie.

Hulpverlening vervoer

Op weg naar jouw vakantiebestemming met eigen vervoer kunnen er situaties ontstaan die de vakantie of reis vertragen of onmogelijk maken. De auto kan bijvoorbeeld uitvallen waardoor vervangend vervoer noodzakelijk is. Met deze aanvullende dekking heb je recht op hulpverlening en worden de kosten van vervangend vervoer vergoed.

© 1999 - 2019 - Beljaars Verzekeringen & Hypotheken B.V.

Contact:
Tel.: 0168-323399
Email: info@beljaarsverzekeringen.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag
08.30 uur t/m 17.30 uur
Vrijdag 08.30 uur t/m 17.00 uur
Zaterdag
09.00 uur t/m 13.00 uur
(gesloten in augustus)

Bezoekadres:
Zuidhaven 15
4761 CR Zevenbergen

Postadres:
Postbus 177
4760 AD Zevenbergen